Advertisement

Αστερασ Παοκ 3-2 - Ta Stigmiotypa Toy Paok Asteras Tripolhs 3 2 Video : Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα.

Αστερασ Παοκ 3-2 - Ta Stigmiotypa Toy Paok Asteras Tripolhs 3 2 Video : Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα.. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους. Τάιμ άουτ από πλευράς παοκ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. Το γκολ του γιώργου μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «γ.

Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα. Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ: Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση.

Asteras Tripolhs Paok 3 2 Teliko Xamos Stis Ka8ysterhseis Trelo Finale
Asteras Tripolhs Paok 3 2 Teliko Xamos Stis Ka8ysterhseis Trelo Finale from www.newsit.gr
«χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν. Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. Τσιφτσής, κώτσιρας, χριστόπουλος, σουάρε, αλβάρες, μπελόκ, βαλιέντε, αλί μπαμπά, γκόμες, σίτο, τζίμας. Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους.

Έμεινε εκεί και η αϊντχόφεν ανέτρεψε το σκορ με γκολ των γκάκπο, μαντουέκε και μαλέν.

Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Τσιφτσής, κώτσιρας, χριστόπουλος, σουάρε, αλβάρες, μπελόκ, βαλιέντε, αλί μπαμπά, γκόμες, σίτο, τζίμας. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε. Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν. Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο. Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση. Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική. Το γκολ του γιώργου μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «γ. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ.

Τσιφτσής, κώτσιρας, χριστόπουλος, σουάρε, αλβάρες, μπελόκ, βαλιέντε, αλί μπαμπά, γκόμες, σίτο, τζίμας. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ.

Paok Fc On Twitter Finalscore Teliko Apotelesma Sto 8eodwros Kolokotrwnhs Asteras Tripolhs Paok 3 2 Astpaok Superleague
Paok Fc On Twitter Finalscore Teliko Apotelesma Sto 8eodwros Kolokotrwnhs Asteras Tripolhs Paok 3 2 Astpaok Superleague from pbs.twimg.com
«χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση. Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ: Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. Λουίς φερνάντεθ, μπόρχα φερνάντεθ, ριέρα, ιγκλέσιας, μπαράλες, μουνάφο, κρέσπι. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του.

Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν.

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ: Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν. Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε. Τάιμ άουτ από πλευράς παοκ. Ο παοκ έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, αυτό που δεν έγινε με τον ολυμπιακό που θα κριθεί στα πειθαρχικά όργανα, έμεινε κολλημένος στους 52 βαθμούς, ενώ ο αστέρας έκανε βήμα για την πεντάδα. Τσιφτσής, κώτσιρας, χριστόπουλος, σουάρε, αλβάρες, μπελόκ, βαλιέντε, αλί μπαμπά, γκόμες, σίτο, τζίμας. Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική.

Ο παοκ έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, αυτό που δεν έγινε με τον ολυμπιακό που θα κριθεί στα πειθαρχικά όργανα, έμεινε κολλημένος στους 52 βαθμούς, ενώ ο αστέρας έκανε βήμα για την πεντάδα. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Proanaggelia Agwna Paok Asteras Tripolhs
Proanaggelia Agwna Paok Asteras Tripolhs from www.slgr.gr
Το γκολ του γιώργου μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «γ. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία:

«χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους. Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24. Τσιφτσής, κώτσιρας, χριστόπουλος, σουάρε, αλβάρες, μπελόκ, βαλιέντε, αλί μπαμπά, γκόμες, σίτο, τζίμας. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Έμεινε εκεί και η αϊντχόφεν ανέτρεψε το σκορ με γκολ των γκάκπο, μαντουέκε και μαλέν. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο.

Έμεινε εκεί και η αϊντχόφεν ανέτρεψε το σκορ με γκολ των γκάκπο, μαντουέκε και μαλέν παοκ αστερασ. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους.

Posting Komentar

0 Komentar